INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Riyad Mahrez este de acord să meargă în Italia » Vedeta ar putea părăsi Premier League pentru Serie A

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat duminica, 16 iulie 2017 11:54

AS Roma s-a înțeles cu Riyad Mahrez, starul de la Leicester, care dorește să părăsească echipa în această vară. Clubul italian, care a făcut o primă ofertă de 26 de milioane de lire sterline, este dispusă să mărească suma pentru a-și asigura serviciile atacantului algerian.

Formația lui Eusebio Di Francesco încearcă să găsească un înlocuitor pentru Mohamed Salah, care a semnat cu Liverpool. Extrema ”vulpilor” a fost dorită și de Arsenal, dar ”tunarii” s-au reorientat spre Thomas Lemar de la Monaco.

Deși Roma ar fi căzut la înțelegere cu fotbalistul de 26 de ani și cu reprezentanții săi, cele două cluburi încă nu au ajuns la un consens. Leicester ar solicita 44 de milioane de lire sterline pentru jucător, în timp ce italienii au oferit doar 26 de milioane de lire sterline.

După sezonul 2015/2016 excelent făcut de Mahrez (a înscris 17 goluri în 37 de meciuri), când echipa lui Ranieri a câștigat titlul în Premier League, algerianul nu și-a repetat performanța în campionatul trecut.

Craig Shakespeare, antrenorul lui Liecester l-a îndemnat pe jucător să rămână în continuare la club și să dea dovadă de o atitudine corectă, în contextul în care el mai are contract până în vara lui 2020.

Mahrez, cotat la 30 de milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt, a marcat doar de 6 ori în cele 36 de partide din Premier League, în anul competițional 2016/2017.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează