INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  

Robert Pires știe cu ce echipă va semna Kylian Mbappe » Ce spune despre comparația dintre starul lui Monaco și Thierry Henry

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat sambata, 29 aprilie 2017 16:13

Fostul internațional francez Robert Pires, 43 de ani, susține că Mbappe, tânărul star al lui AS Monaco, va ajunge la Arsenal.

Dorit de marile forțe ale Europei, bijuteria monegascilor ar putea atinge potențialul maxim sub comanda lui Arsene Wenger, este de părere fostul jucător al "tunarilor".

"Cred că va semna cu Arsenal. Întrebarea este doar cât va costa. Mbappe are calitățile necesare să joace la Arsenal, iar Wenger este antrenorul potrivit pentru el. Arsenal și Monaco sunt două cluburi similare, nu ar fi o schimbare majoră pentru el", a declarat Pires, conform Daily Mail.

Asemuit cu Thierry Henry, o altă legendă a londonezilor, Mbappe a bifat deja 23 de goluri în toate competițiile în acest sezon. Cu toate acestea, Pires susține că este încă prea devreme pentru astfel de comparații.

"Nu este necesară comparația, Mbappe nu este pregătit pentru a fi comparat cu Henry. Este un jucător similar, dar nu este corect să-i comparăm pe cei doi. Sper că Mbappe îi va călca pe urmele lui Henry, are același profil: iute, puternic și letal în fața porții", a precizat fostul mijlocaș al lui Arsenal, care încă se antrenează cu "tunarii".

100.000.000 £este prețul cerut de Monaco pentru Kylian Mbappe, al cărui contract cu monegascii expiră în iunie 2019

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează