INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RUSIA

Roberto Mancini mărește colonia de argentinieni de la Zenit și a mai transferat un sud-american

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Tibi DemeterJURNALISPORT - Publicat marti, 08 august 2017 19:50

Zenit a ajuns la un acord cu mijlocașul defensiv Matias Kranevitter, de la Atletico Madrid, fiind al patrulea argentinian transferat în această vară de Roberto Mancini la echipa rusă.

Kranevitter, 24 de ani, a fost împrumutat în ultimul sezon la Sevilla și a ajuns în această vară la Zenit, echipă care s-a întărit serios după eșecul european din ultimul sezon.

O dată cu transferul la Sankt Petersburg, Kranevitter se reîntâlnește cu doi foști colegi de la River Plate. Sebastian Driussi și Emanuel Mammana au făcut și ei parte din formația care a adus Copa Libertadores în 2015 pentru "milionari".

Kranevitter a evoluat în 32 de meciuri în ultimul sezon pentru Sevilla, dar nu a reușit să marcheze niciun gol în tricoul andaluzilor.

Mijlocașul defensiv se află și în vederile echipei naționale a Argentinei și a bifat opt selecții în tricoul "albiceleștilor".

Sub comandanda lui Roberto Mancini, noul Zenit a câștigat primele patru meciuri din campionatul Rusiei și este calificată în play-off-ul Europa League, competiție pe care patronii ruși vor să o câștige în acest sezon.

Zenit a investit peste 60 milioane de euro în transferurile jucătorilor în această perioadă de mercato.

sursa: foxsports.com

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează