INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Robinho a comentat posibilitatea venirii lui Neymar la Real Madrid » Ce a spus despre sezonul slab al "galacticilor"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat sambata, 27 ianuarie 2018 21:17

Atacantul lui Sivasspor, Robinho, vede posibil transferul lui Neymar la Real Madrid.

Într-un interviu acordat publicației AS, Robinho spune că Neymar ar putea ajunge la Real Madrid, însă nu în această vară, deoarece compatriotul său are un contract pe 5 ani cu PSG.

"Nu știu dacă se va face în această vară. Neymar este un jucător foarte important pentru selecționata Braziliei. Cred că ar putea juca la Real Madrid, dar va fi foarte greu să se facă transferul, deoarece are un contract de cinci ani cu PSG", a declarat Robinho.

137 de partidea evoluat Robinho pentru Real Madrid în perioada 2005-2008 reușind 35 goluri și 23 assist-uri

Fostul jucător al lui Real Madrid consideră că Real Madrid poate salva sezonul numai câștigând Liga Campionilor: "Cred că este doar o chestiune de moment. Câteodată poți să traversezi o pasă proastă. Dar Real Madrid rămâne Real Madrid. Încă mai are timp să își revină. Numai prin câștigarea Ligii Campionilor poate salva sezonul. Va juca două meciuri grele împotriva lui PSG, dar de ce nu? Real poate câștiga Liga Campionilor pentru al treilea an consecutiv. Este greu, dar este posibil", a mai spus brazilianul.

În vârstă de 34 de ani, Robinho a semnat în această lună un contract valabil până în iunie 2019 cu formația de prima ligă turcă Sivasspor, după ce înțelegerea sa cu Atletico Mineiro a expirat în luna decembrie a anului trecut.

surse: goal.com, foxsportsasia.com, butfootballclub.fr

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează