INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CONDAMNARE

Robinho a fost condamnat pentru viol, dar clubul îi prelungește contractul!

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 24 noiembrie 2017 12:11

Robinho (33 de ani) vrea să mai joace la Atletico Mineiro, deși sentința de 9 ani de închisoare, pronunțată la Milano, i-ar închide cariera dacă brazilianul nu-și va proba inocența la apel. Acordul e aproape.

Robinho nu e prea tare afectat de scandalul din Italia, cu condamnarea pentru viol, și negociază prelungirea contractului scadent la sfârșitul anului.

Atletico Mineiro vrea să-l păstreze și în 2018, făcând abstracție "de o afacere personală a jucătorului care nu-l împiedică să continue cu noi", și a discutat termenii unui nou acord.

Brazilianul, curtat și de Santos, este convins de nevinovăția sa, deși Tribunalul din Milano i-a dat joi 9 ani de pușcărie, sentință ce poate fi atacată în apel. El a fost găsit vinovat de viol, alături de alţi cinci bărbaţi, într-o discotecă din Milano, la începutul lui 2013, când Robinho juca la Milan.

Victima, o tânără albaneză de 22 de ani, fusese îmbătată de agresori, care au profitat în grup de "inferioritatea ei fizică și psihică", în garderobă! Internaționalul de 33 de ani a mai fost acuzat de viol în 2009 de o tânără de 18 ani, dar în Anglia a scăpat. 

"N-am participat niciodată la asemenea lucruri. Cine mă cunoaște cu adevărat știe ce fel de om sunt. Am o nevastă și niște copii minunați, care au încredere în mine"
Robinho, atacant Atletico Mineiro

36 de goluri a marcat Robinho în 107 de meciuri în aproape doi ani pentru Atletico Mineiro. În 4 ani la Milan, a luat un titlu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează