INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CAMPIONATE

Ronaldinho ar putea ajunge în Premier League. Află ce echipă oferă 24 de milioane de euro pentru brazilian!

Articol de GSP - Publicat marti, 04 ianuarie 2011 00:00

După ce Milan şi-a dat acordul ca Ronaldinho să poată pleca, zvonurile l-au dat ca şi transferat în Brazilia.  O echipă din Premier League însă a făcut o ofertă de 24 de milioane de euro pentru brazilianul lui Milan, conform presei din Anglia.

Noii proprietari ai clubului Blackburn Rovers, firma indiană Venky's, a făcut public faptul că în acest moment negociază în Brazilia cu reprezentatul lui Ronaldinho şi că sînt dispuşi să facă tot cea ce este necesar pentru a-l convinge pe jucător.

Preşedintele acestei firme a vorbit la un post de radio din Anglia: "Ronaldinho este entuziasmat cu ideea de a juca în Premier League".

El a vorbit şi despre salariu pe care ar urma să-l primească brazilianul: "Pentru a fi precişi, contractul lui ar urma să fie de 7.6 milioane de euro în primul an, iar apoi 8.5 milioane de euro pentru al doilea şi al treilea an".

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
clnscp
clnscp  •  04 Ianuarie 2011, 16:20

ieri ati postat stirea cum ca nu ar fi interesati de serviciile brazilianului. azi vad ca se aude total opusul. gradina domnului e mai mare si mai colorata ca organul dintosului..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează