INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFERURI

Ronaldinho s-a despărţit de Atletico Mineiro. Care va fi următoarea destinaţie a "dinţosului"?

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 29 iulie 2014 00:00 / Actualizat marti, 29 iulie 2014 12:29

Ronaldinho şi-a reziliat contractul cu brazilienii de la Atletico Mineiro şi poate negocia cu alte echipe.

Contractul lui Ronaldinho cu Atletico Mineiro a fost întrerupt unilateral, după o întîlnire între jucătorul de 34 de ani, fratele şi impresarul său Roberto de Assis şi preşedintele clubului, Alexandre Kalil.

"Miercuri vom anunţa următoarea destinaţie a fratelui meu. Va juca pînă la 42 de ani", a declarat impresarul Roberto de Assis.

Printre echipele care îl doresc pe "dinţos" se numără Boca Juniors, Fluminense, dar şi cîteva formaţii americane din MLS.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
merace
merace  •  29 Iulie 2014, 18:41

Bravo lui ca rezista inca, la 34 de ani! Ramane de vazut daca va juca pana la 42 de ani, dar se vede ca e dorit inca!

ex_pitesteanul
ex_pitesteanul  •  29 Iulie 2014, 17:08

se pare ca inca mai vinde ronaldinho, din moment ce de de cateva ore bune in topul paginii :) nu stiu daca trebuia luat la mondial. judecand obiectiv, probabil nu, desi la cat de varza a fost brazilia in ultimele doua meciuri, ar fi avut loc oricine in echipa. dar asta n-are nicio legatura cu faptul ca intotdeauna este o placere sa-l vad jucand. sunt fotbalisti care ma impresioneaza, care ma uimesc prin cee ce fac pe teren. ronaldinho, pe langa asta, ma facea mereu sa zambesc. si cred ca asta e cel mai important.

wwerko80
wwerko80  •  29 Iulie 2014, 16:15
Postat de americanu197 pe 29 Iulie 2014, 14:01

da pacat ca nu lau luat ar fi fost cireasa de pe tort in gluma aia de echipa

Ronaldinho a dat 23 goluri si 11 asisturi in 2013. A tras echipa dupa el si Atletico Mineiro a castigat prima Copa America din istoria clubului, echivalentul CL in europa. Asa ca shhh, dinho se pisha pe paulinho fernandinho si alte petarde din nationala braziliei

Vezi toate comentariile (6)
Comentează