INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Ronaldo gay? Cristiano ar avea o relație amoroasă cu kick-boxerul marocan Badr Hari

Ronaldo în brațele celui mai bun prieten Hari
Ronaldo în brațele celui mai bun prieten Hari

Articol de - Publicat sambata, 05 decembrie 2015 00:00

Atacantul Realului a alimentat el însuși speculațiile, postînd fotografii în care apare alături de Hari în ipostaze provocatoare, însoțite de texte gen ”proaspăt căsătoriți”.

Zvonuri circulau de mai multă vreme, dar acum acum se vorbește deschis. Ronaldo, 30 de ani, și-ar fi schimbat orientarea sexuală!

Într-o emisiune de sport la postul tv francez "D8", realizatoarea Estelle Denis și colaboratorul Daniel Riolo au discutat despre relația amoroasă pe care atacantul Realului ar avea-o cu kick-boxerul Badr Hari, pe care-l vizitează frecvent în Maroc.

Însuși CR7 le-a dat apă la moară cîrcotașilor, postînd fotografii în care apare alături de Hari în ipostaze provocatoare, însoțite de texte gen "proaspăt căsătoriți" sau "nuntă".

Vestea ar putea fi o adevărată lovitură pentru Marisa, fiica impresarului său, Jorge Mendes, despre care s-a scris că ar trăi o poveste de dragoste cu internaționalul portughez.

"Trebuie să respectăm alegerea fiecăruia. Toți avem drepturi și responsabilități"
Ronaldo, în 2010, despre legalizarea căsătorilor gay în Portugalia

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (35)
822858851181548
Elian Codrut  •  01 Mai 2017, 18:15

Domnilor, cautati pe net scara homosexualitatii a lui Kinsey si veti vedea cati dintre noi sunt hetorosexuali sau homosexuali "puri". In special cei care au multi bani cauta sa-si pigmenteze viata si cu asemenea lucruri. Am o poza porno cu Ronaldo, in care un barbat ii face ***. Se poate sa fie doar o gluma, dar asemenea lucruri se intampla. In prezent, daca pui mana pe fundul unei persoane de acelasi sex, e "halucinant, nemaivazut, scandalos etc." Cand lipseau televiziunile si ziarele de doi bani se intamplau asemenea lucruri si erau considerate normale. Din "folclorul" oral am auzit ca si in "iepoca comunista" orgii sexuale se intamplau, unde relatii cu partener de acelasi sex era ceva obisnuit. Cunosc un barbat de 40 de ani, care este casatorit, are copii, mai cauta si prin „vecini” (ma refer la femei), dar… are si un amant (da, da, barbat).

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

172837719736405
Kraus Cleon  •  06 Decembrie 2015, 17:48

Nu e ma nici un gay.Fac misto si ei.Voi nu ati glumit niciodata asa?Eu cand eram student ,cu toata grupa 30 de barbati am fost in discoteca.Acolo nu mai stiu cum si de la ce a pornit ca am hotarat sa dansam toti in 15 perechi,si ne mangaiam pe cur si pe picioare si ne faceam ca ne sarutam,de radea toata discoteca de noi si gagicile mai ales,a fost un show total.Nu cred ca Hari este gay.Poate se duc la orgii sexuale impreuna,la sex in grup,dar pana la afirma ca e gay e cale lungaaaaaaaaaaa!

dumbojet
dumbojet  •  05 Decembrie 2015, 19:02

Eu cred ca zvonurile astea sunt pentru a-si face reclama. Si *** sunt o piata pentru obiectele promotionale brand-uite de CR7. Oricum cred ca pentru bani ar sta si cu fundul in sus, pentru ca e genul care ar face multe pentru lovele.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează