INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Ronaldo i-a ofensat pe budiști! Cum s-a pozat starul lui Real Madrid » "De azi ai pierdut o parte din fani!"

Cristiano Ronaldo, foto: reuters
Cristiano Ronaldo, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 20 octombrie 2016 17:20

Cristiano Ronaldo postează aproape zilnic imagini pe rețelele de socializare, pentru a menține viu interesul fanilor săi, care l-au făcut "Cel mai urmărit sportiv".

Azi a publicat o imagine cu el într-o grădină, alături de o fântănă cu o statuie ce-l reprezintă pe Buddha.

Fanii budiști ai starului de la Real Madrid, și nu numai, s-au declarat extrem de ofensați de faptul că Ronaldo ținea piciorul pe marginea postamentului, deși nu atingea statuia: "Inacceptabil!", "De azi ai pierdut o parte din fani!", "Chiar nu mă așteptam la așa o lipsă de respect din partea ta!" au comentat aceștia.

Buddha este un titlu folosit în budism pentru toți cei care și-au împlinit potențialul de dezvoltare personală, descoperindu-și luminarea (bodhi), deși este adesea folosit pentru a se referi la Siddhartha Gautama, fondatorul budismului.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
para.para
para.para  •  21 Octombrie 2016, 00:38

Asa ceva??? Clar, o tara intreaga (romanika) e in stare de soc!. Romanii s-au cutremurat si romancutele au inmarmurit! Tu a-i face asa ceva?

fangigi
fangigi  •  20 Octombrie 2016, 18:39

O sa i se rupa-n paispe lui cr7 de budisti!

1774958586111857
Grigore Feier  •  20 Octombrie 2016, 18:36

maaai ce ia ofensat, aldo baga mare si ramii la noi!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează