INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Ronaldo își va prelungi contractul cu Real » Care sunt ceilalți jucători care continuă și ei pe "Bernabeu"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 septembrie 2016 19:36

Cinci super-vedete ale Realului urmează să-și prelungească înțelegerile cu echipa antrenată de Zinedine Zidane.

Conform marca.com, madrilenii vor anunța prelungirea contractelor a cinci fotbaliști până la sfârșitul săptămânii viitoare.

Primul dintre jucătorii care vor semna un nou contract cu Real este Luka Modrici. Croatul își va prelungi înțelegerea cu Real până în 2020.

Acesta va fi urmat de Toni Kroos și de Cristiano Ronaldo, care vor semna contracte valabile până în 2022.

Chiar dacă Ronaldo a fost nemulțumit de faptul că Zidane l-a schimbat în minutul 72 al meciului cu Las Palmas și a dat semne de nervozitate la ultimele antrenamente ale echipei, se pare că starul portughez va fi de acord cu prelungirea contractului și va continua la Madrid.

Pepe și Casemiro sunt ultimii jucători care vor semna un nou contract cu Real. Șefii Realului se grăbesc să ajungă la o înțelegere cu fundașul portughez, al cărui contract expiră în ianuarie 2017. În caz că nu ar ajunge la o înțelegere, Pepe ar fi liber să semneze cu orice formație din ianuarie 2017.

(Remus Dinu)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează