INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Ronaldo Nazario îl sfătuieşte pe celălalt Ronaldo să rămână la Real: "Nu există echipă care să îl trateze mai bine"

Articol de Tibi DemeterJURNALISPORT - Publicat joi, 29 iunie 2017 17:01

Brazilianul Ronaldo Nazario, fostul mare atacant al lui Real Madrid, a vorbit despre Cristiano Ronaldo şi posibilitatea ca portughezul să se despartă de formaţia madrilenă.

Brazilianul, dublu câştigător cu Los Blancos în LaLiga, este de părere că nicio altă echipă nu poate să îi ofere un tratament mai bun faţă de ceea ce are ibericul pe Bernabeu.

"Sunt aproape sigur că va rămâne la Madrid, deoarece este un jucător care marchează 50 de goluri pe an. Nu ştiu exact ce îl deranjează, nu cred că există o echipă care să îl trateze mai bine decât Real Madrid", a spus Ronaldo pentru Gazzetta dello Sport.

Cristiano Ronaldo este nemulţumit de faptul că trebuie să plătească aproximativ 15 milioane de euro către Fiscul spaniol şi ar vrea să plece de la echipă, în cazul în care Florentino Perez nu acceptă să plătească el suma de bani.

Starul portughez a luat în considerare o întoarcere la Manchester United, dar şi un transfer la Paris Saint-Germain.

Internaţionalul iberic se afla în această perioadă la Cupa Confederaţiilor, dar a fost învoit înaintea finalei mici pentru a merge în SUA să îşi viziteze gemenii născuţi în această săptămână de o mamă surogat.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează