INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Ronaldo nu mai vrea la United! Singura destinație posibilă a jucătorului

Articol de GSP - Publicat luni, 30 noiembrie 2015 13:29

După ce s-a vehiculat intens o revenire a lui Ronaldo la clubul care l-a lansat în fotbalul mare, se pare că acesta nu ar agrea o mutare la United. Conform The Sun, Ronaldo ar merge numai la PSG în eventualitatea unei despărțiri de Real Madrid.

”El ar vrea să rămînă la Real, însă în cazul în care va pleca, PSG ar fi singura destinație care i-ar conveni” a spus o sursă din anturajul portughezului. Salariul vehiculat este unul astronomic, de 355.000 de euro pe săptămînă!

Ronaldo (30 de ani) se înțelege foarte bine cu antrenorul parizienilor, Laurent Blanc, și chiar și cu președintele clubului de pe malul Senei. 

Acesta ar agrea o mutare în capitala Franței și datorită stilului monden de viață, lucru pe care nu l-ar găsi în Manchester.

3 baloane de aur
a cîștigat Ronaldo de-a lungul carierei sale

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
bogdzsch
bogdzsch  •  30 Noiembrie 2015, 15:08

Terminati-va cu tampeniile astea. Ronaldo o sa plece de la Real doar cand nu o sa mai mearga "treaba" si jocul lui o sa scartaie serios.Deocamdata mai merge si nu are de ce sa schimbe climatul.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează