INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Ronaldo nu scapă de Fisc! A ascuns 150 de milioane de euro în Insulele Virgine Britanice

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 mai 2017 11:56

Potrivit site-lui El Confidencial, justiția spaniolă se va sesiza asupra dosarului Cristiano Ronaldo, la peste cinci luni de la dezvăluirile Football Leaks.

Dezvăluirile demonstrau că starul portughez al lui Real Madrid a păcălit Fiscul cu 149,5 milioane de euro. Bani proveniți din drepturile de imagine și ascunși din 2008 în companii-paravan din Insulele Virgine Britanice.

Inițial, apropiații cvadruplului Balon de Aur, mai ales impresarul Jorge Mendes, au dezmințit vehement informațiile Football Leaks, apoi au bătut în retragere: "Am făcut unele erori, dar niciodată nu am avut intenția de a frauda statul spaniol". 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
capca1
capca1  •  24 Mai 2017, 13:21

"Am făcut unele erori, dar niciodată nu am avut intenția de a frauda statul spaniol". Buei, asta e genială, păi de ce a ascuns sumele de bani de Fiscul spaniol. Aaa, Fiscul ăsta nu lucra pentru Spania, acum am înțeles !

micutzudan
micutzudan  •  24 Mai 2017, 13:04

Cum adica "asta toti o fac"? Atunci sa mearga toti la mititica, hai sa o facem si noi sa vezi ce patim. Daca sunt multi sau buni intr-un domeniu nu inseamna ca trebuie iertati.

sadiku
sadiku  •  24 Mai 2017, 13:00
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Asta este la fel ca tine ....el ascunde bani prin insule ...tu ascunzi conturi prim america , rusia si germania ....rugam gsp sa -l inchida pe acest user ...pentru spalare de conturi

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close