INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  WAYNE, GATA DE IARNĂ

Rooney şi-a pus mănuşile la 12 grade!

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 septembrie 2010 00:00

O dată cu instalarea toamnei şi astronomic, atacantul lui Manchester United a trecut la gaderoba de sezon rece. După recentul scandal sexual, din cauza căruia era cît pe ce să fie părăsit de soţie, Rooney se poartă cu mănuşi.

 

Astăzi, în meciul de la Bolton, Wayne a apărut în premieră în acest sezon cu talismanul care l-a ajutat să dea atîtea goluri în stagiunea trecută, mai ales cu capul. Englezul poartă celebrele mănuşi negre, deşi afară e soare şi sînt 12 grade Celsius. Rooney le-a păstrat şi primăvara trecută, renunţînd la ele abia după meciul cu Bayern, din Liga Campionilor. Wayne speră ca astfel să-şi regăsescă forma şi s-o ajute pe echipa lui Alex Ferguson să se apropie de liderul Chelsea.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
alexwow
alexwow  •  26 Septembrie 2010, 20:29

Din câte văd eu şi cel din spatele lui are mănuşi , deci ori nu erau 12 grade afară , ori poza e de astă iarnă!:)))

michellebrave
michellebrave  •  26 Septembrie 2010, 20:19

Super stire ! Super poza, de asta iarna ! Park vrea si el sa-si regaseasca forma ? Umpleti dreacu prima pagina cu performanta de la handbal ! Idiotilor !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează