INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

S-a aflat verdictul în cazul jucătorului lui Liverpool care și-a agresat iubita pe stradă

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat miercuri, 17 ianuarie 2018 22:01

Fundașul lui Liverpool, Jon Flanagan, a fost condamnat la un an de muncă în folosul comunitătii și 40 de ore de lucru fără plată.

Flanagan și-a agresat iubita, pe Rachel Wall, în centrul orașului Liverpool, anul trecut pe 22 decembrie. La puțin timp după faptă săvârșită, britanicul a fost arestat. El a fost eliberat numai după ce și-a recunoscut fapta.

"Este trist că ai ajuns aici. Ești un tanăr cu un caracter bun și este o rușine că te-a adus aici comportamentul tău ", a declarat judecătorul de caz, Wendy Lloyd.

Pe lângă pedeapsă, instanța a decis să îl oblige pe Flanagan să ia parte la 15 ședințe de reabilitare. Internaționalul englez urmează să fie sancționat disciplinar și de clubul Liverpool pentru acest incident.

"Condamnăm acțiunile jucătorului. El și-a degradat propria imagine. I-am spus despre nemulțumirea și furia noastră. El nu a respectat valorile clubului de fotbal Liverpool în acel moment. Acum vom efectua o investigație internă", a declarat purtătorul de cuvânt al clubului britanic.

În vârstă de 25 de ani Flanagan este un produs al centrului de copii și juniori al lui Liverpool. El a fost împrumutat în sezonul trecut la Burnley și mai are contract cu "cormoranii" până în iulie 2019.

1
partidă a bifat Flanagan în acest sezon în tricoul lui Liverpool

1
meci a jucat Flanagan pentru națională Angliei, în 2014 în "amicalul" disputat de britanici în SUA cu Ecuador și terminat la egalitate scor 2-2

Surse: mirror.co.uksofoot.comlequipe.fr

Fii parte din redacția noastră! Jurnalisport e un proiect inovativ GSP, susținut de Google. În fiecare lună, GSP îi va recompensa pe cei mai performanți useri Jurnalisport. Aici ai toate detaliile!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează