INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

S-a făcut dreptate! Fanii lui Napoli i-au cerut scuze lui Quagliarella printr-un mesaj superb

FOTO: marca.com
FOTO: marca.com

Articol de GSP - Publicat marti, 14 martie 2017 21:29

La aproape de şapte ani după ce a fost cedat de Napoli la Juventus şi după ce fanii napolitani s-au dezis total de Fabio Quagliarella, atacantul de 34 ani pare că şi-a găsit în sfârşit dreptatea.

La meciul cu Crotone, de duminică, fanii lui Napoli au afişat un banner prin care îi cereau scuze lui Quagliarella pentru ameninţările pe care i le-au adresat jucătorului în urmă cu mai mulţi ani.

"În infernul pe care l-ai trăit, ai făcut-o cu o demnitate enormă. Ne vom îmbrăţişa din nou, Fabio, fiu al acestui oraş", scria pe bannerul arborat de fanii napolitani. 

Fabio Quagliarella (34 ani) a trecut printr-o perioadă dificilă când era jucătorul lui Napoli (2009-2010). Din cauza unui scandal inventat de un polițist italian, pe numele său Rafaelle Picolo, atacantul care acum joacă la Sampdoria a fost vândut la Juventus, deși visa să evolueze mulți ani pentru Napoli. 

La 5 ani după ce a descoperit cine era, de fapt, Piccolo, timp în care cazul a fost investigat și s-a ajuns la tribunal, polițistul a fost condamnat la închisoare.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
capca1
capca1  •  15 Martie 2017, 08:41

Peste vreo 5 ani se va demonstra că lui MM i s-a făcut rău de la brânza stricată a elvețienilor și nu de la vodcă. Și atunci, plină de recunoștință, puternica galerie a FCSB va afișa un banner mai lung și mai frumos. Problema e că cei doi suporteri nu vor putea să-l susțină! Bannerul, mă refer... :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează