INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

S-a săturat! După ultima umilinţă, o vedetă a Barcelonei este gata de plecare » Unde poate ajunge

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 11 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 11 noiembrie 2014 18:02

Sătul să stea mai mult pe bancă decît în teren, Gerard Pique este gata să părăsească Barcelona. Fundaşul îşi doreşte să joace mai mult, iar soluţia vine din Premier League.

Chelsea şi Manchester United sînt în pole position pentru a ajunge la o înţelegere cu fotbalistul spaniol. Cele două formaţii au şanse mari să-l "fure" pe Pique, mai ales că cel care făcea un cuplu perfect de fudaşi centrali cu Puyol n-a jucat în ultimele trei meciuri pentru echipa lui Enrique.

Un motiv în plus pentru care Pique ar dori să părăsească formaţia catalană este şi neînţelegerea cu tehnicianului Barcelonei. Elocvent a fost episodul petrecut în timpul meciului cu Almeria, cînd, în minutul 66, Luis Enrique a făcut ultima schimbare, dar i-a cerut totodată fotbalistului spaniol să-şi continue încălzirea, deşi nu mai avea cum să-l introducă pe teren.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
stiintza4ever
stiintza4ever  •  11 Noiembrie 2014, 22:41
Postat de dani_val pe 11 Noiembrie 2014, 19:34

In ultimii 2-3 ani a fost praf, nu mai merge asa.

Asa e. Forma lui a scazut treptat si absolut toti antrenorii i-au oferit destule sanse sa-si revina. In ultimul sezon cel putin a fost sub mediocru.

dani_val
dani_val  •  11 Noiembrie 2014, 19:34

In ultimii 2-3 ani a fost praf, nu mai merge asa.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează