INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA AFRICII

S-au stabilit sferturile de finală de la Cupa Africii! Ultima echipă a fost aleasă prin tragere la sorţi

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 29 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 29 ianuarie 2015 17:44

Astăzi s-au stabilit sferturile de la Cupa Africii, iar ultima echipă care s-a calificat din grupă s-a stabilit prin tragere la sorţi.

După toate meciurile din Grupa D, Mali şi Guineea se aflau la egalitate perfectă, după ce au terminat toate cele trei meciuri la egalitate, scor 1-1.

Pentru a stabili ce echipă se califică, organizatorii au decis să tragă la sorţi una dintre cele două echipe, iar Guineea a fost echipa mai norocoasă şi s-a calificat în sferturi. De pe primul loc din grupă, s-a calificat Coasta de Fildeş.

649732-clasament.jpg

Sferturile de finală ale Cupei Africi:

Congo – R.D. Congo
Tunisia – Guineea Ecuadorială
Coasta de Fildeş – Algeria
Ghana – Guineea

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
valiii
valiii  •  29 Ianuarie 2015, 21:13

mie personal mi se pare foarte plictisitoare aceasta competitie desi sunt jucatori foarte buni la nationale si titulari la cluburi bune in europa,dar cand joaca intre ele parca sunt niste anonimi:)) oricum coasta de fildes e favorita,poate doar algeria sa-i puna probleme

adi_stelistul
adi_stelistul  •  29 Ianuarie 2015, 18:02

Si iata cat de mult a contat penalty-ul ratat de Keita in meciul cu Guineea.

adi_stelistul
adi_stelistul  •  29 Ianuarie 2015, 18:00

Cu ocazia tragerii la sorti a fost eliminata si ultima dintre medaliatele ultimei editii care mai era in competitie. Nigeria, campioana Africii, a fost eliminata in preliminarii, Bourkina Fasso, medaliata cu argint, a pierdut clar calificarea in sferturi cu un singur punct reusit, iar acum a iesit si Mali, medaliata cu bronz, din competitie.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează