INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL - WATFORD 5-0

Sa4ah! 4 goluri din 4 șuturi și o pasă decisivă: "Doar Maradona mai avea o așa influență"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 18 martie 2018 10:07

Mohamed Salah (25 de ani), egipteanul zburător, e golgeterul Premier League, cu 28 de reușite în 30 de meciuri.

Fiecare meci e o revelație pentru fanii lui Liverpool, fericiți să aibă un asemenea fotbalist pe Anfield. Jocul lui Salah e instinct pur, plăcere maximă, ca pe terenurile copilăriei. Patru goluri (două cu dreptul, două cu stângul) cu Watford. La primul, l-a ridiculizat pe Britos, aruncându-l în fund din fentă, precum Messi cu Jerome Boateng. La al doilea, a păcălit 3 adversari dintr-o mișcare.

Vezi VIDEO cu reușitele lui Mo Salah!

"Singurul ca el a fost Maradona"

Patru reușite din 4 șuturi la poartă, recordul lui Arșavin (Arsenal, 2009) egalat după 9 ani. Primul egipteanul cu "poker" în Premier League.
"Magic Mo", titrează Mail on Sunday, în timp ce fanii "cormoranilor" îl aseamănă deja cu Messi. Ceea ce nu-i place lui Jürgen Klopp. "Să nu-l comparăm pe Salah cu Messi, e unicul care face ceea ce face", spune managerul, văzându-l pe "faraon" mai aproape de "butoiașul atomic": "În ultimii douăzeci de ani, singurul care a avut o asemenea influență asupra echipei a fost Diego Maradona".

Patru goluri peste Kane

Salah este golgeterul lui Liverpool în toate competițiile și golgeterul Premier League. Are 28 de goluri, patru peste Harry Kane. Cum vârful lui Tottenham e accidentat, probabil că nu se va mai schimba nimic până la final. 

Salah este cel mai prolific jucător din istoria lui Liverpool la primul sezon în roșu, depășindu-l pe Torres (33 de goluri, în 2007-2008).

"Salah e pe un drum fantastic. Așa se întâmplă și în viață. Dacă ai calități, trebuie să le dovedești constant. El este incredibil de constant la Liverpool. Colegii adoră să joace cu el, iar el adoră să joace cu ei"Jürgen Klopp, manager Liverpool

36 de goluria marcat Salah în 41 de partide la Liverpool în toate competițiile

10 assisturia reușit egipteanul în acest sezon de Premier Leagu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
magic4ever
magic4ever  •  18 Martie 2018, 14:23

Super jucator Salah...o sa ii fie greu lui Liverpool sa il tina din vara

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  18 Martie 2018, 12:39

Mai nou gsp angajeaza si "gugal translati" cu disgrafie. Felicitari pentru ajutorul dat oamenilor cu probleme!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează