INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  

Sacrificiul căpitanului! Sergio Ramos a evoluat sâmbătă pentru Real Madrid 90 de minute, chiar dacă a fost internat cu 2 zile în urmă în spital

foto: reuters
foto: reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat marti, 21 martie 2017 13:53

Fundașul echipei Real Madrid, Sergio Ramos a fost integralist în victoria obținută de "galactici" cu 2-1 contra lui Athletic Bilbao la doar 48 de ore după ce a fost internat în spital.

Potrivit publicației spaniole "AS", internaționalul spaniol în vârstă de 30 de ani, a fost pus pe perfuzii prin care i s-au administrat soluții saline la spitalul Sanitas-La Moraleja din Madrid, după ce a contractat o puternică gastroenterită.

Nu se știe de unde s-a îmbolnăvit dublul câștigător al Ligii Campionilor cu Real Madrid. Din cauza acestei probleme, Ramos nu s-a putut antrena în majoritatea zilelor premergătoare meciului cu Bilbao, iar cei de la Real Madrid nu se așteptau să poată conta pe el în meciul de sâmbătă. Cu toate acestea, mijlocașul spaniol a decis să între pe teren, chiar dacă nu a mâncat nimic toată ziua.

Real Madrid a câștigat sâmbătă cu 2-1 în fața lui Athletic Bilbao, pe terenul acestora. Golurile madrilenilor au fost marcate de Benzema (min 25) și Casemiro (min 68), în timp ce pentru gazde a puncat Aduriz în min 65. În urma acestei victorii, Real Madrid a rămas pe prima poziție având 65 de puncte, cu 2 puncte mai multe că ocupanta locului 2 FC Barcelona. Madrilenii au un meci mai puțin disputat.

10 goluri a marcat Sergio Ramos în 30 de partide în toate competițiile în acest sezon

40 de milioane de euro valorează spaniolul conform site-ului de specialitate transfermarkt.de

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează