INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Salah a vorbit despre forma pe care o traversează + Ce trofeu își dorește neapărat să câștige la Liverpool

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat vineri, 23 februarie 2018 22:42

Atacantul egiptean Mohamed Salah a dezvăluit ce planuri de viitor are cu Liverpool.

Într-un interviu acordat celor de la BBC Football Focus, Salah a mărturisit că visul sau este să câștige campionatul cu "cormoranii". De asemenea, vârful egiptean își dorește să obțină "ceva special" în acest sezon de Champions League.

"Am venit aici să câștig trofee. Pot să asigur fanii că muncim 100% pentru a încerca să câștigăm ceva pentru acest club. A trecut mult timp de când Liverpool a câștigat titlul. Este visul meu să câștig Premier League, vreau s-o câștig cu acest club", a spus Salah.

Salah, 25 de ani, este unul dintre jucătorii de bază al lui Liverpool. Deși se află într-o formă foarte bună, el a declarat că își dorește să își îmbunătățească și mai mult jocul.

"Este ușor să joci alături de fotbaliști de o asemenea calitate. Dacă faci o comparație între cum sunt acum și cum eram în urmă cu 5 ani, observi că totul s-a schimbat atât mental cât și fizic. Încerc să îmi îmbunătățesc jocul în fiecare zi. Îmi place mereu să mă pun sub presiunea de a îmbunătăți jocul mai mult. Îmi dedic viața fotbalului, mă gândesc doar la fotbal. Asta e tot ce-mi vine în minte în acest moment", a mai spus Salah.

Salah a venit la Liverpool de la AS Roma în iulie 2017, pentru 42 de milioane de euro. El mai are contract cu "cormoranii" până în iulie 2022.

36 de partide a disputat Salah în acest sezon în toate competițiile reușind 30 de goluri și 10 pase de gol

Surse: metro.co.ukbbc.comliverpoolecho.co.uk

Fii parte din redacția noastră! Jurnalisport e un proiect inovativ GSP, susținut de Google. În fiecare lună, GSP îi va recompensa pe cei mai performanți useri Jurnalisport. Aici ai toate detaliile!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează