INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Salariu fabulos pentru Neymar la Barcelona! Schimbarea radicală din contractul brazilianului

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Stefan Octavian VasilescuJURNALISPORT - Publicat miercuri, 09 noiembrie 2016 15:00

Barcelona s-a asigurat că nu-și va pierde unul dintre cei mai buni jucători și a ajuns la un acord cu Neymar pentru prelungirea contractului.

Cifrele din noul contract al lui Neymar sunt fabuloase. Brazilianul în vârstă de 24 de ani va avea un salariu anual de 16 milioane de euro net, plus o clauză de reziliere de 200 de milioane de euro, care va crește până la 250 de milioane de euro în ultimii 3 ani de contract.

Noua înțelegere va fi valabilă până în vara anului 2021. Neymar a renunțat la două clauze interesante din fostul contract. Nu o să mai primească bonusuri dacă se află printre finaliștii pentru Balonul de Aur și nici pentru numărul de goluri marcate.

Salariul lui Neymar nu era unul fix până în acest moment, varia foarte mult în funcție de performanțele atacantului. Chiar dacă a avut oferte mult mai generoase din partea altor echipe, cum ar fi PSG care i-a oferit un avion privat pe lângă un salariu de 40 de milioane de euro net, Neymar este convins că la Barcelona poate câștiga mai multe trofee decât la oricare alt club.

Venit în 2013 de la Santos, Neymar a marcat 91 de goluri în 154 de meciuri oficiale pentru Barcelona.

100 de milioane de €este cota de piață a lui Neymar conform site-ului de specialitate Transfermakt.de

sursa: sport-english.com

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează