INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Salariul fabulos pe care Mourinho îl va avea la United » Se știe deja primul nume trecut pe lista neagră

Guliver / GettyImages
Guliver / GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 11 februarie 2016 09:11

Transferul lui Jose Mourinho la Manchester United este ca și făcut, iar presa din Anglia caută toate detaliile mutării. Englezii i-au aflat deja salariul lui "Special One".

Fostul antrenor al lui Chelsea și al lui Real Madrid va cîștiga peste 19 de milioane de euro pe an și a cerut să se ocupe în totalitate de transferuri. Șefii nu s-au împotrivit.

De asemenea, presa din Anglia anunță că Juan Mata este primul jucător care va pleca de la Manchester United, cei doi avînd cîteva probleme încă de cînd mijlocașul era la Chelsea. Acesta are mari șanse să ajungă la Barcelona, echipă care îl curtează insistent.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (6)
arianmarkus
arianmarkus  •  11 Februarie 2016, 12:22

Decuadi, daca Mourinho e un antrenor mediocru, atunci tu esti ***. Sunt putini antrenori cu performantele lui Mourinho, *** .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  11 Februarie 2016, 12:06

...sunt convins ca M.U. o sa castige titlu in al doilea an din era Mourinho ...era ceva normal sa ceara mana libera la transferuri ...nu mai vrea sa si puna vestiarul in cap ...la Chelsea l au lucrat jucatorii ...a fost a doua oara dupa Real cand s a izbit de problema ...a treia oara nu mai vrea O sa vedm impreuna cine este Jose Mourinho ...suntem aici ...vom vedea in doi ani cine a avut dreptate ...

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  11 Februarie 2016, 12:01

...ce faci cuandi ?...te balbai ?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează