INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Sam Allardyce revine în antrenorat după aproape 6 luni și va câștiga mai mult ca Zidane!

foto: reuters
foto: reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat miercuri, 29 noiembrie 2017 22:31

Tehnicianul englez Sam Allardyce (63 de ani) a acceptat funcția de antrenor al lui Everton.

Anunțul a fost făcut într-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului de pe Goodison Park. În comunicat se mai arată că antrenorul interimar, David Unsworth, va sta pe banca tehnică, azi, în meciul pe care Everton îl disputa pe teren propriu cu West Ham United.

" Sam Allardyce va fi în această după-amiază la USM Finch Farm pentru a finaliza negocierile privind preluarea funcției de antrenor al lui Everton Football Club. David Unsworth va rămane la conducerea tehnică a albaștrilor și la meciul din această seară din Premier League împotriva lui West Ham United de pe Goodison Park", se arată în comunicat.

Potrivit publicației britanice "Daily Express", Allardyce va semna un contract pe o perioadă de 1 an și jumătate, și va lua un salariu anual de 6 milioane de lire sterline!

În vârstă de 63 de ani, Allardyce era liber de contract din luna mai a acestui an, când a demisionat de la conducerea tehnică a echipei Crystal Palace. El le-a mai pregătit, printre altele, pe Bolton, Newcastle United, Blackburn, West Ham, dar și naționala Angliei.

Everton ocupă după 13 etape locul 17 în Premier League, ultimul care asigură salvarea de la retrogradare. "Caramelele" au acumulat 12 puncte și se află la numai două puncte de West Ham United, care se află pe primul loc ce duce în Championship.

sursa: theguardian 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
gtwhite
gtwhite  •  30 Noiembrie 2017, 13:33

Total fals! Nu mai dati informatii false! Zidane are un salariu de peste 8, 5 milioane de euro! Gsp nu mai scrieti minciuni!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează