INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECIZIE

Sampaoli a făcut anunțul mult așteptat de fani: "Nu pot să refuz" » Ce va face din toamnă argentinianul

FOTO: Gulliver/GettyImages
FOTO: Gulliver/GettyImages

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat sambata, 20 mai 2017 16:34

Antrenorul echipei FC Sevilla, Jorge Sampaoli, a declarat că nu poate refuza oferta de a antrena echipa națională a Argentinei.

Cu toate acestea, tehnicianul sud-american a negat speculațiile apărute în presă potrivit cărora ar fi semnat deja cu "pumele".

"Nu voi pleca de la Sevilla la alt club, ci doar la echipa națională a țării mele. În acest moment nu sunt antrenorul Argentinei. Țara mea mă vrea antrenor la echipa națională și am avut acel vis de când eram băiat. Vara trecută, nu am putut pleca, pentru că îmi dădusem deja acordul să vin la Sevilla și am construisem deja echipa împreună cu [fostul director sportiv] Monchi. De data aceasta, este diferit. Posibilitatea de a conduce echipa națională a venit din nou și, ca argentinian, nu pot să o refuz. Chiar dacă poate însemna să mai nu am ocazia de a antrena cluburi europene, simt trebuie să fac acest lucru", a declarat tehnicianul în vârstă de 57 de ani.

Sampaoli a venit la Sevilla în iulie 2016 și mai avea contract cu gruparea andaluză încă un an. Cu el pe banca tehnică andaluzii vor termina campionatul pe locul 4 calificând-o în play-off-ul Ligii Campionilor. În cea mai tare competiție din acest an, Sevilla a ajuns până în optimi, fiind eliminată de Leicester City.

5 trofee a câștigat Sampaoli ca antrenor: 3 campionate în Chile ( 2 Apertura și 1 Clausura), Copa Sudamericana cu Universidad de Chile și Cupa Americii în 2016 cu naționala statului Chile

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close