INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EL CLASICO

Sancționați de club pentru trădare cu Barcelona! » Gestul cu care fanii Realului i-au scos din minți pe șefii madrilenilor

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 25 aprilie 2017 18:43

Pentru că au cedat locurile fanilor catalani la derby-ul jucat contra Barcelonei (2-3) pe Santiago Bernabeu, 357 de fani "socios" ai Realului și-au pierdut abonamentele.

Oficialii madrileni au decis să le retragă acestora abonamentele, în încercarea de a stopa această practică la care fanii Realului apelează tot mai des. Anunțul a fost făcut prin intermediul unui comunicat publicat pe site-ul oficial.

Conform informațiilor de pe pagina oficială, "vânzarea abonamentelor fără acordul clubului, transferul acestora, licitarea lor și utilizarea pentru scopuri comerciale sunt interzise. Titularul abonamentului este responsabil pentru utilizarea corectă a acestuia, lucru inclus în regulamentul de acces pe stadionul Santiago Beranbeu și specificat pe bilet".

Același comunicat mai menționează că au fost deschise 1.450 de dosare pentru anchetarea membrilor acuzați că și-au vândut abonamentele.

În timpul meciului, pe stadion se puteau observa mai multe persoane îmbrăcate cu însemnele blaugrana printre suporterii madrileni.

Un loc în tribună la Real - Barcelona ar fi ajuns să coste și peste o mie de euro pe piața neagră, cu câteva zile înaintea partidei!

65.000 de abonațiare Real Madrid în fiecare sezon. Capacitatea de pe Santiago Bernabeu este de 81.044 de locuri

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
127939151042796
Marcello Kazan  •  26 Aprilie 2017, 09:57

Eh, Sefii Madrileni n-ar fi chiar atit de afectati daca de cel putin 15 ani Realul nu ar fi obligat sa o ia in genunchi fara nici o pauza de respiro... Datorita faptului ca Realul NU se poate ridica la nivelul tehnic al lui FC Barcelona, incearca sa suplineasca aceasta LIPSA printr-un joc excesiv de dur care in nici un caz NU le face cinste... De altfel Ura pe care Realul o cultiva impotriva Barcelonei se intoarce impotriva lor in sensul ca pierd din luciditate iar furia oarba (vezi Juan de Ramos) ii face sa se autosaboteze... Si cind te gindesti ca la FC Barcelona nu a jucat Neymar care se pare ca e mare forma...

cpt.ahab
cpt.ahab  •  25 Aprilie 2017, 20:49

Recunosc si ei valoarea!:)))

bazileon
bazileon  •  25 Aprilie 2017, 20:42

Realisti cu ziua!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează