INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Sandro Rosell a fost audiat azi 3 ore în cazul transferului brazilianului Neymar » Ce le-a spus judecătorilor

Articol de GSP - Publicat marti, 22 iulie 2014 00:00 / Actualizat marti, 22 iulie 2014 16:58

Fostul preşedinte al Barcelonei, Sandro Rosell, a fost audiat azi în dosarul plîngerii pentru delict fiscal în cazul transferului brazilianului Neymar Da Silva. 

Pe lîngă Sandro Rosell, în acest dosar inculpat este şi clubul FC Barcelona. Fostul preşedinte al clubului susţine că transferul a costat-o pe Barcelona 57,1 milioane de euro.

În cele 3 ore în care a fost audiat, Rosell a declarat că s-a limitat să semneze contractele care i-au fost trimise de departamentul juridic al clubului şi a ţinut să-i informeze pe judecători că toate actele erau în regulă.

Dintre cele 57,1 milioane de euro 17,1 au mers către Santos, în timp ce restul de 40 au fost daţi firmei "N&N", proprietatea tatălui lui Neymar.

La audieri a fost prezent şi Antonio Rossich, reprezentatul legal al clubului FC Barcelona. Acesta a dat declaraţii în legătură cu presupusa fraudă de 9 milioane de euro în transferul jucătorului.

Va mai fi audiat ca martor şi Artur Amich, care este partener al firmei de audit "Deloitte".

Judecătorul a decis să-l cheme pe Rosell să depună mărturie după ce a primit o informaţie de la biroul fiscal, pe 30 mai, care susţinea că Barcelona a fraudat trezoreria cu minimum 9,1 milioane de euro.

Magistraţii susţin că există indici ai fraudei fiscale. Contractul dintre Neymar şi FC Barcelona a fost semnat la 3 iunie 2013, însă a intrat în vigoare abia la 29 iulie 2013.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează