INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN MUNCHEN

Şanse mai mari la titularizare pentru Marica! Bayern Munchen l-a transferat pe Mario Gomez!

Articol de GSP - Publicat marti, 26 mai 2009 00:00

Internaţionalul german al lui VfB Stuttgart, Mario Gomez, va fi transferat de Bayern Munchen, iar clubul bavarez va plăti pentru transferul său aproximativ 30 de milioane de euro, informează AFP.

"Am petrecut clipe foarte frumoase la VfB, dar trebuia să fac acest pas, deşi nu a fost uşor. Poate că mulţi fani nu înţeleg decizia mea, însă sper să fie bucuroşi pentru mine. De-abia aştept să evoluez pentru Bayern Munchen şi sunt foarte fericit că vom juca în Liga Campionilor", a spus noul jucător al lui Bayern Munchen, Mario Gomez, în vârstă de 23 de ani, care va semna un contract valabil până în 2013.

Preşedintele clubului, Karl-Heinz Rummenigge, a afirmat că oficialii echipei sunt mulţumiţi că Gomez a fost de acord cu oferta lui Bayern. "Este un atacant de primă clasă, poate cel mai bun din Germania în acest moment", a adăugat acesta.

Mario Gomez a evoluat pentru Stuttgart din 2003.

NewsIn

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
 •  27 Mai 2009, 00:13
Postat de pe 26 Mai 2009, 16:19

pff ce atac o sa aiba bayern:|:| toni-klose...olic-mario gomez 23 de ani numa si deja are peste 80 de goluri date in 3 sezoane in bundesliga..30 de milioane totusi se pare cam mult:-?? probabil ei stiu mai bine..daca il mai aduc si pe manuel neuer si daro srna de la sahtior o sa aiba sanse reala la ucl:X:XX:X:

Hai sa fim seriosi, si ce daca vine Gomez? Va pleca Ribery si atunci va fi mai slaba ca in acest an Bayern. Nu se pot compara cu Barcelona si cu echipele englezesti.

 •  26 Mai 2009, 17:20

si asa nu va fi titular... cacau si k noua achizitie ibisevici de la hofenheim..va rupe:X forza stugart:X

pantera_r0z
pantera_r0z  •  26 Mai 2009, 16:49

as vrea sa stiu, daca se poate, cum se face sa postez un comentariu pe pariori.ro???

Vezi toate comentariile (8)
Comentează