INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BALONUL DE AUR

Șansele lui Ronaldo pentru a cîștiga Balonul de Aur au crescut brusc » Imaginea care dovedește totul :)

Articol de GSP - Publicat luni, 11 ianuarie 2016 18:25

Diseară de la ora 19:30, la Zurich, se va desemna cîștigătorul Balonului de Aur 2015. Finaliștii sînt Lionel Messi, Neymar și Cristiano Ronaldo.

Cei de la The Sport Bible s-au gîndit să facă o glumă înaintea aflării cîștigătorului și au postat o imagine cu Steve Harvey, cel care a prezentat Miss Universe 2015 și a anunțat greșit numele cîștigătoarei. Prezența virtuală a lui Harvey la gală e considerată ca fiind singura șansă pentru ca Ronaldo să cîștige Balonul de Aur, marele favorit fiind Leo Messi.

"Messi are mai mari şanse să cîştige deoarece a cîştigat mai multe trofee anul acesta", a spus Ronaldo în urmă cu cîteva minute.

 

Steve Harvey is ready for the FIFA Ballon D’Or ceremony...

Posted by The SPORT Bible on 11 Ianuarie 2016

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  11 Ianuarie 2016, 19:12

2 giganti ai fotbalului,care vor ramane in istorie ! neymar ,mai are mult de munca !

submarina
submarina  •  11 Ianuarie 2016, 19:07

Stiu. Messi e cel mai bun. La anul Neymar va fi primul. Neuer a fost clar dezantajat la editia trecuta. Mai ales ca Ronaldo n-a stralucit la CM. Desi portughezul imi place mai tare ca argentinianul.

baddog2
baddog2  •  11 Ianuarie 2016, 18:55
Postat de submarina pe 11 Ianuarie 2016, 18:53

Daca Neuer, proaspat castigator al CM, n-a meritat anul trecut Balonul de Aur, atunci de ce ar trebui inmanat lui Messi, castigatorul ultimei CL?...

Portarii au mereu un mare dezavantaj.Nu stiu cine e castigator in viziunea ta dar Messi e clar favorit de departe.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează