INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGA CAMPIONILOR

Sărbătoare grandioasă “Campeones 12” pentru Real Madrid pe străzile capitalei Spaniei și pe ”Santiago Bernabeu” + Sergio Ramos, Zinedine Zidane și Cristiano Ronaldo, momente de neuitat

Foto: Reuters +17   FOTO
Foto: Reuters

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat luni, 05 iunie 2017 11:36

Jucătorii lui Real Madrid au celebrat la sosirea acasă, efectuând un tur al orașului într-un autobuz decapotabil, arătând trofeul Champions League mulțimii de fani.

Petrecerea s-a continuat pe stadionul ”Santiago Bernabeu”, unde a avut loc un spectacol fastuos de sunet și lumină, terminat cu focuri de artificii.

Echipa lui Zinedine Zidane s-a impus în fața lui Juventus cu scorul de 4-1 în finala Champions League, desfășurată la Cardiff, fiind prima echipă care își apară trofeul. Parada victoriei a început pe străzile Madridului, unde zeci de mii de suporteri ai formației ”Los Blancos” au ovaționat fotbaliștii aflați într-un autocar descoperit, inscripționat cu mesajul ”Campeones 12”, pentru a marca cel de-al 12-lea succes din istorie al lui Real Madrid în Liga Campionilor.

O ploaie albă de confetti a căzut asupra echipei și fanilor în jurul autobuzului, care i-a dus pe jucători în centrul orașului. Acolo, la Fântâna Cibeles, căpitanul Sergio Ramos și ceilalți au arătat trofeul Champions League suporterilor.

Ziua s-a încheiat maiestuos pe stadionul ”Santiago Bernabeu”, unde zeci de mii de fani au celebrat împreună cu fotbaliștii marele triumf din finala Ligii Campionilor. Pe arena madrilenă momentele de entuziasm au fost nenumărate.

Jucătorii l-au purtat pe brațe pe Zinedine Zidane, căpitanul Sergio Ramos a purtat o coroană pe cap, iar Cristiano Ronaldo a venit împodobit cu două fulare ale clubului. Apogeul sărbătorii a culminat cu un extraordinar foc de artificii.

Declarațiile tuturor au fost entuziasmante. ”Asta datorită vouă (suporterilor - n.r.), care ați crezut în noi. Dorim să câștigăm mai multe trofee, vă mulțumim tuturor”, a spus antrenorul francez. ”Bucurați-vă de acest moment, pe care nu l-am avut de mult timp. Mă bucur de fiecare dată când pășesc pe acest stadion”, a declarat Sergio Ramos.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează