INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DOPAJ

Scandal de dopaj în Serie A! A picat 2 teste antidoping într-o lună și riscă o suspendare uriașă!

Joao Pedro riscă o suspendare de 4 ani // FOTO: Guliver/ Getty Images
Joao Pedro riscă o suspendare de 4 ani // FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 24 aprilie 2018 18:09

Suspendat provizoriu pentru dopaj, Joao Pedro (26 de ani), brazilianul celor de la Cagliari, riscă acum să primească o suspendare de 4 ani după ce a picat două teste antidoping într-o singură lună!

Inițial, mijlocașul fusese depistat pozitiv pe 11 februarie cu un agent diuretic numit hidroclorotiazidă. Apoi, acesta a recidivat pe 17 februarie, fiind depistat cu aceeași substanță interzisă.

Acesta a fost suspendat provizoriu, iar acum riscă o suspendare de 4 ani, anunță Gazzetta dello Sport. Cazul se va judeca la Tribunalul Național Anti-Doping, o primă înfățișare urmând să aibă loc pe 16 mai.

5 goluriîn 21 de meciuri reușise Joao Pedro pentru Cagliari în acest sezon

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close