INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Scandal în Premier League » Acuzaţii dure lansate de Wenger după ultimul meci al lui Liverpool: "Sunt ca în vacanţă!"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 15 mai 2017 20:49

Antrenorul lui Arsenal, Arsene Wenger, acuză că anumite echipe din Premier League merg la meciuri "ca în vacanţă", după ce Liverpool s-a impus categoric în meciul cu West Ham de la London Stadium, scor 4-0.

Arsenal şi Liverpool se află în cursă directă pentru obţinerea locului 4 în Anglia, însă trupa lui Klopp are un avans de patru puncte faţă de "tunari". Totuşi, Arsenal are un meci mai puţin disputat.

"Când eşti antrenor, îţi doreşti ca echipa ta să dea totul până în ultimul moment. Speri ca rezultatul să fie în favoarea ta. Unele echipe vin la meci, altele sunt ca în vacanţă. Să fii profesionist înseamnă să-ţi faci treaba bine până în ultima zi a sezonului", a spus Wenger, citat de Mirror.

De altfel, şi tehnicianul lui West Ham, Slaven Bilici, a recunoscut că fotbaliştii săi nu au fost suficient de concentraţi în meciul contra "cormoranilor".

"Am vrut să evităm senzaţia de automulţumire, dar în mod evident a fost undeva acolo, în subconştient", a declarat Bilici la finalul partidei.

Pentru a termina în top 4, Arsenal are nevoie de un pas greşit făcut de Manchester City sau de Liverpool, primele două echipe aflate deasupra sa în clasament, cu două etape înainte de final.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
zabalutza
zabalutza  •  15 Mai 2017, 21:27

Avansul e de 4 puncte si Arsenal sigur nu asteapta sa faca Arsenal pasi gresiti...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează