INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Scandal în Premier League după meciul Arsenal - WBA: "Arbitrul ne-a furat, iar Alexis Sanchez e un trișor"

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de - Publicat marti, 26 septembrie 2017 12:20

Managerul lui WBA, Tony Pulis, l-a acuzat pe "centralul" Bobby Madley de neacordarea unui penalty și pe Sanchez de lipsă de fair-play în meciul Arsenal - West Bromwich 2-0 de luni seara. 

"Dubla" lui Lacazette (20, 67 penalty) i-a asigurat lui Arsenal o victorie lejeră în final, însă managerul lui West Bromwich Albion, Tony Pulis, o contestă vehement. Și pretinde că arbitrul Bobby Madley e principalul vinovat, imputându-i două decizii luate în debutul întâlnirii, la scorul de 0-0.

" Alexis Sanchez a simulat în marginea careului, iar în locul unui cartonaș galben a primit o lovitură liberă. E un trișor!", s-a plâns Pulis, nevoit să constate că "nu primești nicio răsplată dacă ești corect". Cel mai bun exemplu? Penalty-ul neacordat echipei sale în minutul 8, la faultul în careu al lui Mustafi asupra lui Jay Rodriguez. Madley a lăsat avantaj, însă Rodriguez a expediat balonul în bară.

VIDEO cu golurile

"Penalty-ul a fost clar! Iar Mustafi trebuia eliminat. Lumea spune că Jay a fost prea cinstit, dar știți ce se întâmplă când ești cinstit? Noi n-am mai primit o lovitură de la 11 metri de mai bine de-un an! Faptele sunt fapte și mă bucur că toți au văzut", a încheiat Pulis. Replica omologului Arsene Wenger? No comment. 

39 de meciuri consecutive
a adunat WBA în Premier League fără să i se fi acordat un penalty. Cea mai ghinionistă echipă dintre toate cele prezente în actuala ediție de campionat

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează