INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCANDAL

Scandal în Spania: Shakira în lacrimi! Ceartă în public, în fața copiilor, cu Pique

Articol de GSP - Publicat joi, 23 noiembrie 2017 14:49

Zvonurile că Pique și Shakira nu se mai înțeleg fac înconjurul presei de lifestyle de câteva luni, însă ieri, cei doi au oferit câteva motive solide că acestea ar fi adevărate.

Potrivit revistei Cuore, cei doi au fost văzut discutând aprins într-un restaurant în fața celor doi băieți ai lor, Sasha și Milan. Clienții prezenți în restaurant au asistat la ceartă și au observat chiar lacrimi în ochii artistei columbiene, notează Agerpres.

Potrivit mărturiilor celor prezenți, după ce au comandat mâncarea, Shakira a început să plângă și să se certe cu Pique. Fotbalistul în vârstă de 30 de ani a încercat să o calmeze și i-a cerut să nu facă o scenă, însă eforturile sale nu s-au dovedit de succes. 

Mai multe publicații de scandal din Spania au scris că Shakira și Pique sunt în prag de divorț, dar cei doi au negat cu insistență de-a lungul timpului.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (5)
949990391832499
Mac Alb  •  24 Noiembrie 2017, 04:17

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

para.para
para.para  •  24 Noiembrie 2017, 01:07

Daca e sa ne luam dupa hartia asta fecesebista de impachetat peste, scena de la restaurant probabil a avut loc in pauza meciului, ca altfel nu se explica. Lasand la o parte faptul ca Pique a jucat tot meciul, nu mai spunem ca partida s-a disputat la Torino. Tineti-o tot asa baieti ca publicul vostru tinta, adica fanii fcsb sunt alaturi de voi.

10211671488963373
Alex Cigan  •  23 Noiembrie 2017, 17:27

Pai Barcelona a avut aseara meci, cum de au reusit ei sa iasa chiar ieri la restaurant? :)))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează