INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL

Scandal la Arsenal! Wenger: "Jucătorii să nu mai vorbească de strategia clubului"

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 mai 2009 00:00

"Baby Arsenal" pare să-şi fi pierdut farmecul. După ce William Gallas a lansat un atac la adresa jucătorilor tineri din lotul "tunarilor", Emmmanuel Adebayor a criticat şi el strategia adoptată de Arsene Wenger, recunoscînd că Arsenal se află pe o pantă descendentă.

Reacţia managerului francez? "Fotbaliştii nu sînt antrenori. Ei sînt responsabili pentru propriile performanţe şi nu au de ce să vorbească despre cum se administrează un grup. Toţi spun că vor ca la Arsenal să vină nume mari, dar nici un jucător nu îşi doreşte să transferăm fotbalişti pe posturile pe care ei evoluează. Nu vi se pare ciudat?", s-a întrebat Wenger.

Emmanuel Adebayor, 25 de ani, este la Arsenal din 2006, dar despărţirea sa de Emirates Stadium este dată ca sigură de presă pentru vara acestui an. Cele mai probabile destinaţii sînt AC Milan şi FC Barcelona, grupări care şi-au manifestat interesul pentru serviciile sale şi în sezonul precedent.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
 •  03 August 2009, 09:54

ce nu intelege multa lume e ca wenger a adus la arsenal jucatori pe putine milioane de euro si i'a dat pe multe milioane de euro. in ochii actionarilor asta e cea mai mare performanta

 •  09 Mai 2009, 23:39
Postat de pe 09 Mai 2009, 14:17

e un super antrenor dar gresiti cand spuneti ca a venit de la o echipa de liga a 2 din italia,el a venit de la monaco,unde nu era titular indiscutabil.de asemenea si wenger a venit de la o echipa din japonia,asa ca nu marile nume conteaza

Wenger e un super antrenor, dar si-a gresit echipa. arsenal e un nume mare, si echipele de copii nu pot sa se ridice la nivelul echipelor de vedete. ce face el, ar fi fost minunat pentru o echipa mai mica, cu bani putini sa ajungi in semifinalele cupei campionilor e ceva deosebit. insa nu destul pentru ce se asteapta de la numele de arsenal.

 •  09 Mai 2009, 16:48
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

daca wenger e asa destept, sa ne spuna CATE TROFEE a castigat in ultimii ani? tin minte si acum, in urma cu vreo doi ani, a bagat numai pusti intr-o semifinala de cupa si a luat-o in mana. la stilul actual, adio performanta!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează