INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Stoichkov îi face praf pe oficialii Barcelonei din cauza unui transfer ratat: "Așa se întâmplă când ai incompetenți în conducere"

Marco Asensio bucurându-se de golul marcat în poarta Barcelonei // Foto: Reuters
Marco Asensio bucurându-se de golul marcat în poarta Barcelonei // Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 august 2017 18:15

Hristo Stoichkov (51 de ani) a fost invitat într-o emisiune de televiziune în Spania și n-a ezitat să-i critice dur pe scouterii Barcelonei pentru faptul că nu l-au transferat pe Marco Asensio de la Mallorca înaintea lui Real Madrid.

"Să ne amintim că Miguel Angel Nadal, unchiul lui Rafa, e culé (n.r. și fost director sportiv la Mallorca). El s-a întâlnit cu șefii de la Barcelona, dar aceștia nu l-au dorit suficient pe fotbalist. E trist să lași să scape un jucător cu un stâng incredibil cum e Asensio. Nu există mulți fotbaliști ca el.

Așa se întâmplă când ai incompetenți în conducere. Îl luai pe 3, 4, 5 milioane, un nimic. Îl cunosc bine pe impresarul lui și cred că acest băiat, dacă juca la Barcelona, s-ar fi simțit mult mai bine alături de Messi. E o incompetență fără margini la club. Pe oamenii care se ocupă de transferuri îi vezi la TV, nu la meciuri ca să descopere fotbaliști tineri și bun. E o rușine!", a fost reacția dură a lui Stoichkov.

Asensio (21 de ani) a fost cel mai bun jucător al finalei Supercupei Spaniei dintre Real Madrid și Barcelona, marcând în ambele manșe goluri fantastice. De altfel, la reușita din retur și Lionel Messi a rămas mască în momentul văzând reușita lui Asensio.

"Discuțiile pe care le-am avut cu Real Madrid au fost prin intermediul nepotului meu Rafa. Asensio ar fi putut fi foarte ușor al Barcelonei. Dar Madridul a fost mai abilă, s-a mișcat mai rapid și l-a luat. L-a dorit mai mult. Eu m-am văzut de câteva ori cu șefii Barcelonei, dacă-l voiau îl puteau lua ușor. Marco nu își dorea să continue la Mallorca. Clauza lui de reziliere era de 4,5 milioane de euro. Eu am făcut tot posibilul ca el să ajungă la Barcelona, dar până la urmă a ajuns la Real" Miguel Angel Nadal, fost director sportiv de la Mallorca

30.000.000 €e cota din prezent a lui Asensio. În iulie 2016 când a ajuns la Real Madrid valora numai 8 milioane de euro

De altfel, Asensio a stabilit și o bornă impresionantă. A devenit primul fotbalist din istoria lui Real Madrid care a marcat în primul său meci din campionat, contra lui Real Sociedad, în prima sa partidă din Copa del Rey, contra lui Cultural Leonesa, în primul meci din Liga Europa, contra celor de la Legia, în primul său meci din Supercupa Europei, cu Sevilla, și contra Barcelonei în primul său meci din Supercupa Spaniei, dar și în prima finală de Liga Campionilor, contra lui Juventus.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
merace
merace  •  19 August 2017, 22:43

Cine e Stoicikov azi si unde joaca el? Ca daca e doar o fosta vedeta de fotbal, platita sa isi verse amarul pe la televiziuni, cui naiba ii pasa?!

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  19 August 2017, 20:23

in meciul tur al finalei, jucatorul meciului a fost isco

iosif_
iosif_  •  19 August 2017, 19:40

De cand e presedinte Josep Maria Bartomeu la Barcelona, se intampla lucruri ciudate acolo (deloc in sensul bun). Omul asta nu se compara cu Laporta sau Rosell si duce clubul spre mediocritate

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close