INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Scandal MONSTRU în Serie A! Doi jucători celebri sunt acuzați de legături ilegale cu Camorra! Tranzacții pe stadionul lui Napoli și relații cu capii mafioți :O

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 22 mai 2018 11:38

Portarul Pepe Reina, de la Napoli, și fundașul Paolo Cannavaro, jucător la Sassuolo, au fost denunțați de Comisia de Disciplină a Federației Italiene de Fotbal.

Potrivit presei din Italia, cei doi sunt bănuiți că ar fi vizitat frecvent persoane care au legătură cu mafia din Napoli, Camorra. Acuzațiile se bazează pe investigații făcute de Direcția Antimafie din Napoli. Federația Italiană a deschis o investigație, iar Napoli și Sassuolo ar putea avea de suferit.

Gazetta dello Sport scrie că cei doi sunt acuzați că ar fi avut "relații de prietenie nepotrivite" cu Gabriele Esposito, condamnat pentru crimă organizată, și cu frații lui, Francesco și Giuseppe, proprietarii unei case de pariuri.

Potrivit italienilor, această prietenie s-ar fi materializat prin vacanțe și diferite favoruri, printre care acces în zone interzise ale stadionului San Paolo și împrumuturi de mașini.

Cannavaro, 36 de ani, jucător la Napoli până în 2014, ar fi fost prieten cu cei trei din 2009 și ar fi încercat să vândă prin ei un ceas, Zenit El Primero Master Chrome, în valoare de 400.000 de euro și le-ar fi procurat bilete.

Pepe Reina este convocat de Spania la Campionatul Mondial din Rusia.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (7)
1520675744918247
Plimbari Delta  •  22 Mai 2018, 22:39

pai la blaturile pe care le fac ai nostri italieni sant pistol cu apa.. la noi toate meciurile sant aranjate numai ca prosti iau cupe si titluri iar becali ia bani , e ca la poker cand faci tu cartile iti dai cate o carte buna, numai ca becali ia tot . daca nu dadea bani pe petardele de la viitorul regele blatist intra in insolventa,*** CJ daca nu intra in CL iar ii paste insolventa..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

merace
merace  •  22 Mai 2018, 20:41

Camorra e mafia aia care a comis infractiuni in fotbal (si nu numai) pana la puscarie?! Pai Gigi Becali cu ce e diferit?! :D

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  22 Mai 2018, 17:01

Cannavaro a fost priten cu mafiotii si a incercat sa vanda ceasuri iar Pepe a fost convocat la Mondial. Articol scris de Jumatate cumva?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează