INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Scandal monstru la Bayern Munchen! Pep Guardiola s-a înjurat ca la uşa cortului cu managerul clubului şi vrea să plece » Viitoarea destinaţie e deja stabilită

Articol de GSP - Publicat luni, 26 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 26 ianuarie 2015 15:02

Bayern Munchen n-are adversar în Bundesliga, însă lucrurile nu sînt tocmai roz la fosta campioană a Europei. Postul Sky citat de Bild anunţă că Pep Guardiola s-a certat cu directorul clubului, Matthias Sammer. 

Sursa citată susţine că Sammer şi Guardiola s-ar fi înjurat în faţa jucătorilor. Antrenorul lui Bayern nu s-a ascuns şi a recunoscut într-un interviu de săptămîna trecut că ar vrea să plece de la echipă.

"A fost o provocare pentru mine să antrenez acesată echipă. Indiferent de ceea ce va fi în viitor, eu consider că am trăit momente frumoase ca antrenor al acestei formaţii", a zis Pep Guardiola.

Daily Mirror a anunţat azi că Manchester City a pregătit deja terenul pentru Pep Guardiola, căruia i-ar fi stabilit deja bugetul. La "cetăţeni" lucrează deja Ferran Soriano şi Txiki Begiristain, doi foşti colaboratori ai lui Pep din perioada de la Barcelona.

City a fost interesată de Pep Guardiola şi înainte ca acesta să ajungă la Bayern. Antrenorul deja ar fi învăţat şi limba engleză.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (34)
spivak
spivak  •  27 Ianuarie 2015, 12:07

Aşa e când pui şef un fost antrenor.

bazileon
bazileon  •  26 Ianuarie 2015, 21:04
Postat de kakasan pe 26 Ianuarie 2015, 15:13

Nu imi place modul in care a transformat-o pe bayern. Bayern Munich e Bayern Munich, nu Barcelona. Bayern e echipa aia care are ca singur obiectiv poarta adversa si fotbalul total, nu echipa care paseaza la trecerea timpului si castiga cu 1-0. Atunci cand ai cel mai bun lot din lume trebuie sa il folosesti la maxim. Ca suporter al bundesligii, in general, as vrea sa dispara acest personaj mult supraestimat. Prefer sa vad un mourinho in spume cand i scuipa pe toti si injurandu-i pe toti ca la usa cortului decat sa vad infectarea unui club de traditie cu pipikaka. Macar de ar face pipikaka la un club de nivel mediu care sa creasca, asta e parerea mea dpdv. estetic.

Adica ce a jucat Chelsea contra Liverpoolului, cu imputitul tau de Mourinaccio, ala e fotbal? Si inca de Bundesliga? Poate sa nu-ti placa Guardiola, dar el nu joaca ceea ce voi, cu nespusa ascutime a mintii, numiti pipikaka ci un fotbal de posesie si control derivat din scoala olandeza.

submarina
submarina  •  26 Ianuarie 2015, 20:41

Cearta a avut loc din cauza dezacordului pe motivul achizitionarii lui Dodel de catre Bayern:)

Vezi toate comentariile (34)
Comentează