INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Scandal rasist in derby-ul Romei! Atac violent: ''Vindea șosete în Stuttgart''

foto: reuters
foto: reuters

Articol de Vlad BalasJURNALISPORT - Publicat luni, 05 decembrie 2016 15:54

Lazio a pierdut confruntarea împotriva Romei de pe Stadio Olimpico la scorul de 0-2, goluri marcate de Kevin Strootman și Radja Nainggolan.

La sfârșitul meciului au existat tensiuni între cele două echipe atunci când Kevin Strootman a aruncat cu o sticlă de apă spre jucătorii lui Lazio, iar apoi Senad Lulic a continuat prin afirmațiile sale de la sfârșitul partidei.

Coechipier cu Ștefan Radu la echipa din capitala Italiei, Lulic a părut foarte afectat de înfrângerea suferită și l-a insultat pe adversarul său, Antonio Rudiger.

"A fost provocator chiar și înainte de joc. El era vânzător de șosete și curele în Stuttgart, iar acum se comportă ca un fenomen.

Nu e vina lui, într-adevăr, dar vina celor care sunt în jurul lui. Ei nu l-au învățat codul bunelor maniere." a declarat Senad Lulic la un post de televiziune din Italia după sfârșitul meciului.

Conducerea clubului Lazio a reacționat imediat: "Lazio își cere scuze pentru cele întâmplate", declară directorul de comunicare, Arturo Diaconale. "Aceste cuvinte vin după o înfrângere care a afectat foarte mult jucătorii noștri. A fost o presiune foarte mare la acest joc".

Mijlocașul Romei, Radja Nainggolan a postat în apărarea colegului său o poză pe Instagram dintr-o campanie UEFA anti-rasism.

 

Someone has to learn these 3 words!

A photo posted by Radja Nainggolan (@radjaclanainggolan) on

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
randew
randew  •  06 Decembrie 2016, 07:23
Postat de ataraxia pe 05 Decembrie 2016, 17:08

Eu nu vad rasismul.

Daca asta e tot ce a zis Lulic, nici eu nu vad rasismul. L-a facut neam prost/ needucat doar. Din pacate cultul 'political correctness' isi arata si efectele negative.

ataraxia
ataraxia  •  05 Decembrie 2016, 17:08

Eu nu vad rasismul.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează