INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GOLD CUP

Scandal și calificare » Cu Alcenat titular, Haiti e în "sferturi" la Gold Cup » Căpitanul își acuză coechipierii că au adus femei în cantonament

Articol de GSP - Publicat marti, 14 iulie 2015 10:07

Reprezentativa statului Haiti, cu fundașul stelist Jean-Sony Alcenat pe teren 90 de minute, a învins la Kansas City, cu scorul de 1-0, echipa Hondurasului și s-a calificat în sferturile de finală ale Gold Cup, campionatul Concacaf.

Nazon a înscris golul victoriei, în minutul 13. Haiti a terminat partidele din Grupa A pe locul al doilea, cu 4 puncte, după SUA - 7 puncte, dar înaintea echipelor din Panama - 3 puncte și Honduras - 1 punct.

În sferturi, Haiti va întîlni, sîmbătă, cîștigătoarea Grupei B, în care evoluează Jamaica, El Salvador, Costa Rica și Canada. După dopuă etape, Jamaica este lider, cu 4 puncte, urmată de Costa Rica și El Salvador (cu Bonnila de la FC Viitorul în lot), ambele cu 2 puncte și Canada, cu un punct.

ACUM A FOST FUNDAȘ DREAPTA

Dacă la meciul cu Panama jucătorul Stelei a fost folosit la închidere, post pe care Alcenat nu prea îl îmbrățișează, de acesastă dată acesta a fost introdus ca fundaș dreapta, poziția pe care evoluează de obicei. 

SCANDAL CU FEMEI 

Căpitanul echipei, Jean-Jacques Pierre, dar și mijlocașul Jeff Louis, au decis să plece din cantonament chiar înaintea meciului cu Honduras.

Aceștia l-au acuzat pe antrenorul principal și stafful acestuia că nu au luat nici o măsura împotriva jucătorilor după ce le semnalaseră că au adus femei în camerele de hotel chiar în seara de dinaintea meciului cu Honduras.

"Cum se poate ca jucătorii să aducă femei în camerele lor cu o seară înaintea meciului? Nimeni nu a luat nici o măsură. De asta am luat această decizie", și-a motivat căpitanul plecarea din cantonament.

Ratează și returul cu Trencin

Calificarea în faza următoare a competiției este sinonimă cu absența lui Alcenat și de la returul cu Trencin. 

Acesta va reveni în țară în jurul lui 25 iulie, asta dacă nu cumva echipa va juca semifinale sau finala. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
radu978
radu978  •  14 Iulie 2015, 17:17

Ma nene, la Steaua stie toata lumea ca Hagi si Balint prindeau lumanarea cu dosul. Cand te stii in situatia asta sa vorbesti de altii e penibil.

bakunin
bakunin  •  14 Iulie 2015, 14:03
Postat de caminero pe 14 Iulie 2015, 13:21

Singur faci glume, singur îţi dai reply, singur rîzi, singur te votezi ... *** ...

Tu singur iti iubesti palma, ca orice *** :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

caminero
caminero  •  14 Iulie 2015, 13:21

Singur faci glume, singur îţi dai reply, singur rîzi, singur te votezi ... *** ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close