INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BORUSSIA DORTMUND

Scandal uriaș la Dortmund, Aubameyang suspendat de club: "Nu știm ce e în capul lui, dar nu mai putem continua așa"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 15 ianuarie 2018 09:29

Atacantul gabonez ar fi provocat intenționat un nou scandal la Dortmund, având ofertă acum de la Arsenal pentru a-l înlocui pe Alexis Sanchez. ”Nu știu ce e în capul lui”, l-a criticat managerul Zorc.

Pierre-Emerick Aubameyang a făcut-o din nou lată și a ratat jocul cu Wolfsburg, de aseară (0-0). Antrenorul Peter Stöger nu a avut altă soluție decât să-l excludă din lot, decizia fiind anunțată doar cu un ceas înaintea startului.

"Motivele disciplinare" din comunicatul oficial al lui Dortmund au fost deconspirate de tabloidul Bild, care a aflat că atacantul gabonez a absentat de la ședința importantă de sâmbătă convocată cu întreg lotul.

"Nu era concentrat"

"Se ajunge la un punct în care nu mai tolerăm un astfel de comportament și ne aflăm în această situație. Nu știu ce e în capul lui. Nu l-am mai văzut de ani de zile comportându-se așa. A stricat atmosfera la echipă și nu putem continua la fel|, s-a plâns managerul Michael Zorc.

Stöger i-a întărit convingerea: "Ceea ce nu am cum să controlez și să pricep este că în majoritatea timpului are o dispoziție bună și e un tip drăguț. Dar nu pot intra în creierul lui, nu știu de ce-a făcut-o. Meetingul de după antrenament era foarte important, au venit și jucătorii accidentați. Auba a plecat, simțea că nu contează prea tare pentru el, aparent nu era concentrat".

Cu mintea la Londra

În capul lui ar fi transferul la Arsenal. De aceea procedează gabonezul așa, șicanându-l pe antrenor, cum a făcut-o cu Bosz și Tuchel, cu o escapadă interzisă la Milano și întârzieri la pregătiri. Wenger îl vrea pe Auba până la finele lui ianuarie pentru a acoperi iminenta plecare a lui Alexis Sanchez, la Man. City sau United. 

Aubameyang mai are contract cu Borussia până în iunie 2021 și a mai avut oferte mari din China. 

"Maimuțica s-a săturat de circ"

Scandalul pornise de dimineață, după ce Auba îl acuzase pe Carlo Wild, șeful reporterilor de la Kicker, că l-a insultat, spunând că "nu-mi imaginez cum ar fi organizat acest circ de maimuțe la Bayern". Tatăl jucătorului i-a sărit în apărare: "Maimuțica și familia ei ar trebui s-o șteargă pentru că situația a devenit insuportabilă". 

21 de goluri și 3 assisturia reușit Aubameyang în 23 de meciuri din acest sezon la Dortmund. E cotat la 65 de milioane de euro

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
piet
piet  •  15 Ianuarie 2018, 19:48

este ceva natural pentru jucatorii africani !Asta fara sa fiu rasist.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează