INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FIFAGATE

Scandalul nu se mai termină la FIFA! Alți 16 oficiali arestați în această dimineață: "Nivelul la care a ajuns corpuția din această organizație este incomensurabil”

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 decembrie 2015 09:19

Scene incredibile la hotelul Baur au Lac din Zurich. Clădirea a devenit o adevărată țintă a descinderilor poliției elvețiene, care au loc aproape zilnic. 16 arestări au fost efectuate astăzi, printre care se numără și cele a 5 foști sau actuali membri ai Comitetului Executiv.

Zilele lui Blatter par a fi numărate. Departamentul de Justiție al Statelor Unite ale Americii nu se mai oprește din arestări de rang înalt ale unor personaje care se află sau s-au aflat la un moment dat, în comitetul decizional al forului mondial.

Cele mai mari nume reținute astăzi sînt Ricardo Teixeira, fost președinte al federației braziliene de fotbal și Marco Polo Del Nero, nimeni altul decît succesorul primului.

Suma primită drept mită de cei doi pentru a favoriza vînzarea drepturilor de marketing către anumite persoane de interes se vehiculează a fi în zona a 200 de milioane de dolari.

”Trădarea de încredere care are loc aici este incredibilă, de neconceput. Nivelul la care a ajuns corpuția din această organizație este incomensurabil”, a spus Loretta Lynch, șefa Departamentului de Justiție american.

27 de șefi FIFA
au fost arestați pînă în acest moment, în cadrul celei mai mari acțiuni anti-corupție desfășurată vreodată împotriva forului mondial

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
widoqq
widoqq  •  04 Decembrie 2015, 22:00

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kilimanjaro
kilimanjaro  •  04 Decembrie 2015, 11:37

Sa vedeti cand intra DNA in fotbal, atunci sa vedeti cum toti coca/lari astia gen ”regi si ciobani” isi vor gasi echipe in...strainatate, cat mai departe de Romania :)))))

americanu197
americanu197  •  04 Decembrie 2015, 10:19

ce sa zic si apa-i uda

Vezi toate comentariile (3)
Comentează