INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Scenariu de coșmar pentru Arsenal: fără Ligă, fără fani și fără Alexis » Cine îl vrea pe chilian

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 17 mai 2017 10:55

”Tunarii” au șanse mici să termine sezonul pe un loc de Champions League, loc pentru care se duelează de la distanță cu Manchester City și Liverpool. În cazul unui eșec, pierderile se anunță devastatoare.

Cu "dubla" de marți, contra lui Sunderland, 2-0, Alexis Sanchez o ține pe Arsenal în cărți pentru un loc în viitoarea ediție a Ligii. Dar programul ultimei etape n-o avantajează deloc în duelul cu celelalte pretendente la locul 3, care asigură calificarea directă, și 4, ce i-ar oferi șansa unui play-off.

Man. City, 3-1 în restanța cu West Bromwich, și Liverpool sunt mai bine plasate, iar duminică vor avea de-a face cu adversari mai accesibili decât Everton: Watford, locul 16, respectiv retrogradata Middlesbrough, 19.

Bayern îl așteaptă

Iar dacă Ligă nu e, nici Alexis nu va continua pe Emirates. Atacantul chilian în vârstă de 28 de ani, atât de vital pentru "tunari", mai are un an de contract, a refuzat să-l prelungească și a lăsat de înțeles că prezența în Champions LeaGUE e foarte importantă pentru el: "La finele sezonului voi avea o discuție cu managerul Arsene Wenger". Bayern îl așteaptă cu brațele deschise.

Doar 45.000 de spectatori

Dacă Alexis mai trage de timp, fanii au început deja s-o părăsească pe Arsenal. Cu Sunderland, clubul a anunțat 59.510 bilete vândute, dar pe Emirates, 60.000 locuri, au fost cel mult 45.000, potrivit Daily Mail: "Mulți posesori de abonamente n-au mai venit în semn de protest față de refuzul lui Wenger de a demisiona". 

Arsenal stă cel mai rău

Club     Meciuri Golaveraj Puncte    Ultima etapă
3. Man. City 37  75-39  75  Watford (d)
4. Liverpool 37  75-42  73  Middlesbrough (a)
5. Arsenal  37  74-43  72  Everton (a)


Play-off cu Liverpool?

Dacă Arsenal face 1-1 cu Everton, iar Liverpool pierde duminică în fața lui Middlesbrough, 0-2, cele două ar ajunge la egalitate de puncte, 73, de golaveraj, 75-44, și de goluri marcate, 75. Iar urmarea ar fi, potrivit tabloidului The Sun, un meci de baraj. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează