INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ȚSKA - LEVSKI 2-2

SCENE ȘOCANTE! O polițistă plină de sânge la derby: "Avea multe bucăți de sticlă pe față și în ochi. Nu a fost o petardă, ci o bombă"

Articol de - Publicat joi, 19 aprilie 2018 17:51

O polițistă a fost operată de urgență la față după ce un dispozitiv exploziv artizanal a explodat pe arena Vasil Levski.

Într-un derby încins, în care Sergiu Buș a pasat decisiv la al doilea gol marcat de Levski și a fost eliminat în minutul 83, după o "ciocnire" cu brazilianul Geferson, o bombă lansată din zona ultrașilor oaspeți a rănit grav o polițistă.

La începutul reprizei secunde, un dispozitiv artizanal a explodat în arenă, un geam spărgându-se chiar lângă tânara polițistă. "Avea multe bucăți de sticlă pe față și în ochi. Nu a fost o petardă, ci o bombă", a declarat șeful poliției, Anton Zlatanov.
Transportată de urgență la spital, a fost operată miercuri seară.

"I-am salvat ochii, era cel mai important lucru", a dezvăluit doctorul care a realizat dificila intervenție chirurgicală.

"Cum e posibil să vii la meci cu o bombă artizanală? Pare un act terorist"
Spas Rusev, patron Levski

20 de ultrașiai lui Levski Sofia au fost arestați miercuri, la derbyul cu ȚSKA

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
catalynn2
catalynn2  •  19 Aprilie 2018, 18:14

La noi victimele au fost din randul spectatorilor, gazati de catre scutieri... In rest vreau sa vad si io pe femeia sau copilul prezent la meci batut de catre ultrasii Stelei sau Rapidului, ca tot se face atat tam-tam! Ma bucur sa aflu ca fata nu a ramas oarba si ii doresc insanatosire grabnica!

paul801
paul801  •  19 Aprilie 2018, 18:07

aaaaaaaaaaa ? parca doar la noi erau huligani .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează