INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BOLOGNA - JUVENTUS 0-0

Scene violente în Italia: "O bombă din hârtie aruncată în direcția antrenorului și fotbaliștilor lui Juve!"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 februarie 2016 09:10

Juventus a ajuns aseară la Bologna și a avut parte de o primire mai mult decât ostilă, înaintea meciului terminat 0-0.

Gazzetta dello Sport scrie că un suporter de la  Bologna a aruncat cu o bombă artizanală din hârtie, umplută cu clor și spirt, substanțe a căror reacție e explozivă, spre jucătorii și antrenorul oaspeților când aceștia coborau din autocar.

Cel mai aproape de locul exploziei a fost Buffon, dar nici portarul și nici coechipierii lui nu au suferit răni, acuzând doar șocul momentului.

"A fost o bombă din hârtie sau ceva de genul ăsta. Un act de violență, de huliganism care n-are nimic de-a face cu valorile acestui joc", a declarat administratorul delegat al lui Juve, Beppe Marotta, conform sursei citate. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  20 Februarie 2016, 16:56

Are dreptate fcsb 1948!Mai bine v-ar fi ...moderat pe voi ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jim_raynor
jim_raynor  •  20 Februarie 2016, 14:52

bomba?? :)))))))))))) astia din redactia gsp sunt...pardon! sunt pusi pe bubuit! :)))))))))

fcu1948
fcu1948  •  20 Februarie 2016, 12:15

Incompetenților, zilnic *** cu articolele astea de 2 bani! Sunteți rușinea presei, discreditați noțiunea de gazetar! Preluați fără rușine articole din La gazzetta dello sport și vă folosiți fără scrupul de munca altora. Din păcate nici măcar acest lucru nu sunteți capabil să-l faceți bine, întrucât nu stăpâniți bine limba italiană și atunci vă umpleți de ridicol! Bomba carta înseamnă petardă, nu bombă. Deci în autocarul juventusului s-a aruncat aseară cu o petardă. Cum petarde sunteți și voi!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează