INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Schimbare majoră la PSG din vară! Superantrenorul care e favorit să-l înlocuiască pe Emery: investiții uriașe + putere deplină

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat luni, 26 martie 2018 09:07

Antrenorul italian Antonio Conte ar fi primul pe lista lui PSG pentru a-i succeda în vară lui Emery și e ademenit s-o lase pe Chelsea, potrivit The Guardian, cu un salariu de 11,5 milioane și puteri depline în mercato.

Parisul are atracție pentru italieni. Președintele Nasser Al-Khelaifi ar vrea neapărat să convingă un antrenor școlit în Serie A pentru a-i succeda din vară lui Unai Emery.

După ce "Le Parisien" a dezvăluit interesul față de Max Allegri, "The Guardian" avansează o altă variantă: preferatul liderului din Ligue 1 ar fi Antonio Conte.

Investiții pentru Ligă

Managerul lui Chelsea mai are un an de contract, însă neînțelegerile cu patronul Abramovici s-au cronicizat și pleacă la finele sezonului. Pe un salariu un pic mai mare, 11,5 milioane de euro brut față de 10,5 milioane pe Stamford Bridge, susține tabloidul britanic.

Nu neapărat banii l-ar tenta pe Conte, ci puterea deplină de a decide în privința transferurilor, de care n-a beneficiat niciodată la Londra, și investițiile majore pe care i le-ar promite șeicii qatarieni pentru o nouă tentativă de a construi o trupă capabilă să câștige și Liga Campionilor.

Față de Allegri, prins solid la Juventus, și Ancelotti, nedecis dacă să preia squadra azzurra, Conte e favorit, dar are rivali tari pe o listă care-i mai cuprinde și pe Mauricio Pochettino, Diego Simeone și Jose Mourinho.

6 trofee
a cucerit Antonio Conte în cariera de antrenor, 3 titluri și 2 Supercupe ale Italiei cu Juventus plus un titlu în Anglia cu Chelsea

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
hannah.robinson
hannah.robinson  •  26 Martie 2018, 10:51

Ori de marele antrenor GG

bodrin
bodrin  •  26 Martie 2018, 10:26

Il iau pe Antonio Conte? Eiii, na! Cei de la PSG nu au auzit de marile succese ale lui G.Hagi cu "academia" lui? Nu stiu cum a castigat el, una-doua, campionatul Romaniei?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează