INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Schimbul verii! Real Madrid şi Chelsea pregătesc două transferuri spectaculoase

Sursa foto: Guliver/GettyImages
Sursa foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 15 martie 2016 10:22

Real Madrid ia în considerare un schimb pentru aducerea lui Eden Hazard pe Santiago Bernabeu. Madrilenii vor să-l dea la schimb pe James Rodriguez, după ce columbianul nu s-a ridicat la înălțimea așteptărilor.

Hazard a avut și el un sezon dezmăgitor la Chelsea, unde nu a reușit să înscrie nici măcar o dată în acest sezon de Premier League.

Chiar dacă londonezii au declarat că nu vor să-l vândă pe belgian, despre care spun că valorează peste 100 de milioane de euro, este cunoscut faptul că Chelsea a dorit să-l transfere pe James după Mondialul din 2014, înainte ca acesta să semneze pentru spanioli. Campioana Angliei ar putea lua în calcul acest schimb, iar mutarea propusă de Real ar putea însemna o revitalizare a ambilor jucători, scrie The Sun.

70.000.000 €este cota lui Eden Hazard (25 de ani) pe transfermarkt.com

80.000.000 €este cota lui  James Rodriguez (24 de ani)

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
941019369262281
Nicolaie Costel  •  15 Martie 2016, 14:46

Echipele de mercenari fac schimburi dar ma tem ca tot acolo raman.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează