INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Scouterii lui Real Madrid l-au descoperit pe noul Ibrahimovici în Suedia: are doar 17 ani!

Articol de Stochita CatalinJURNALISPORT - Publicat luni, 26 septembrie 2016 21:51

Jurnaliștii de la Aftonbladet susțin că la derbyul din prima ligă suedeză dintre Djurgarden – AIK Solna (0-3) disputat miercuri 21 septembrie, vârful de 17 ani Alexander Isak a fost monitorizat de scouterii de la Real Madrid.

Noua senzație a suedezilor și-a facut din plin datoria, marcând 2 goluri. Prestația bună i-a impresionat pe scouterii Real Madrid sosiți în Suedia să obțină semnătura atacantului.

Evoluția lui Isak l-a determinat pe colegul de echipă Chinedu Obasi să exclame: “Este noul Zlatan Ibrahimovici!”.

Întrebat de jurnaliști despre interesul manifestat de Real Madrid, adolescentul Isak a declarat: “Eu nu am prea multe de spus. Nu știu despre interesul lor, dar este destul de distractiv”.

Jurnaliștii de la ziarul spaniol AS confirmă interesul Realului pentru “puștiul-minune” Alexander Isak, care are "calități tehnice impresionante și un joc puternic, la fel ca Zlatan Ibrahimovici".

Tânărul Isak a marcat 7 goluri în 18 meciuri pentru AIK Solna, un club sustinut de comunitatea din nordul orașului Stockholm, capitala Suediei. Jurnaliștii suedezi susțin că și marile cluburi din Anglia au pus ochii pe suedez. Ziariștii îl urmăresc îndeaproape pe atacant și asteaptă debutul cât mai rapid la naționala Suediei pentru a face uitată retragerea lui Zlatan Ibrahimovici la 34 de ani, dezămagit de eliminarea de la EURO 2016.

Alexander Isak s-a născut la 21 septembrie 1999, părinții sunt originari din Eritreea, poartă numărul 36 pe tricou, joacă pe postul de atacant central și a debutat în prima ligă pe data de 28 februarie 2016, împotriva  celor de la Tenhults IF, scor 6-0 in Cupa Suediei, marcând un gol.

Fii parte din redacția noastră! S-a lansat Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează