INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Se destramă Atletico Madrid? O superforţă vrea să-i fure pe Diego Costa şi Diego Simeone!

Articol de GSP - Publicat marti, 15 aprilie 2014 00:00 / Actualizat marti, 15 aprilie 2014 19:27

AS Monaco a ratat titlul în Franţa, unde PSG conduce detaşat campionat, dar şi-a asigurat prezenţa în viitorul sezon de UEFA Champions League, motiv pentru miliardul Rybolobev să întărească serios echipa. 

Cele două mutări pe care francezii le pregătesc sînt de-a dreptul uluitoare. Şefii clubului îi doresc pe Diego Costa, vîrful lui Atletico Madrid, dar şi pe Diego Simeone, antrenorul echipei, anunţă France Football.

De cînd este la Atletico Madrid, Simeone a cîştigat Europa League, Cupa Regelui, dar şi Supercupa Europei. În acest sezon, echipa se bate la titlu şi se află în semifinalele UEFA Champions League, după ce a eliminat Barcelona!

Diego Costa are o clauză de reziliere de 38 de milioane de euro, însă bătălia pentru vîrful lui Atletico este crîncenă. Chelsea îl doreşte şi ea din vară şi a pregătit 60 de milionae de euro pentru transfer şi salariul jucătorului.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
voodooro
voodooro  •  16 Aprilie 2014, 18:29

asa ati spus cand a plecat Falcao? unde a jucat Falcao? la Atletico? nu se vede lipsa lui :)))))

putregaiu
putregaiu  •  16 Aprilie 2014, 08:36
Postat de merace pe 16 Aprilie 2014, 00:45

E un titlu APOCALIPTIC!!! Nu ca ar fi fost mai fals "Atletico renunta la 2 jucatori, ca are alte planuri". Dar nu era la fel de BOMBASTIC!!! :D hahaha

Si care-i al doilea jucator, mai chizdometru?

merace
merace  •  16 Aprilie 2014, 00:45

E un titlu APOCALIPTIC!!! Nu ca ar fi fost mai fals "Atletico renunta la 2 jucatori, ca are alte planuri". Dar nu era la fel de BOMBASTIC!!! :D hahaha

Vezi toate comentariile (11)
Comentează