INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MUTARE

Se întăresc cu "Urmașul lui Neymar" » Ce jucător brazilian dorește să transfere Inter Milano

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat joi, 23 februarie 2017 18:53

Atacantul formației franceze Girondins Bordeaux, Malcom da Silva, este dorit de echipa italiană Inter Milano.

Jucătorul în vârstă de 19 ani a venit în Europa în ianuarie 2016, după ce formația franceză a achitat suma de 5 milioane de euro brazilienilor de la Corinthians.

Considerat urmașul lui Neymar, Malcom  este principala țintă a conducerii nerazzurrilor în perioada de transferuri din vară. Pe lângă Inter Milano, atacantul brazilian mai este dorit și de Juventus, Roma, Chelsea, Sevilla și Monaco.

Întrebat dacă ia în calcul o plecare de la Bordeaux în vară, Malcom a declarat că este mulțumit la formația franceză, însă nu exclude un transfer, în cazul unei oferte avantajoase. Jucătorul brazilian mai are contract cu echipa antrenată de Jocelyn Gourvennec până în iulie 2020.

"Dacă se ivește vreo oportunitate de a pleca de la Bordeaux, iar clubul ar fi de acord, aș accepta. În caz contrar, aș continua aici cu același entuziasm", a declarat atacantul echipei din Ligue 1.
Cotat în acest moment la 10 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.de, Malcom a evoluat în acest sezon în 30 de partide în toate competițiile, marcând 6 goluri.

Surse: 90min.comcalcio.fanpage.it, gazzamercato.it

Fii parte din redacția noastră! S-a lansat Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează